Tickle Time Baby English

Időpont: hamarosan új időpontban! Keress minket facebook-on!

Baba angol kreatív éneklő-játszó-mesélő csoport a legkisebbek számára. A Tickle Time megalkotója James Cloke tart 40 perces élő zenés (gitár) angol foglalkozásokat a legkisebbeknek 0-tól 3 éves korig.

A Tickle Time foglalkozáson játékos, kreatív feldolgozásban elhangzó dalok remek alkalmat adnak a kopogtatásra, simogatásra, csiklandozásra és természetesen minden olyan mozgásra és játékra, amely fontos és jótékonyan hat a babák és kisgyermekek fejlődésére, s a szülőknek is kellemes időtöltés, melyben erősíthetik a kötődést gyermekükkel, s akár otthon is újra játszhatják, énekelhetik a mondókákat, dalokat, meséket.James Cloke kanadai színész és kreatív művész képzettségű szakember, aki immár közel egy évtizede foglalkozik nem angol ajkú gyermekek (0-12 éves) angol nyelvű képzésével. James a Babylon nyelvstúdió gyermek angol képzésének szakmai vezetője. Gyermekközpontú módszere ösztönző és inspiráló a gyermekeknek, ahol könnyedén elsajátíthatják az angol nyelvet anyanyelvi környezetben. A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni.

A foglalkozás ára: 1500 Ft/ alkalom
Tündérkert bérlettel: 5 alkalom 6000 Ft


Iciri Piciri

Időpont: szerdánként 9.15-kor 10.15-kor

Iciri Piciri ölbéli dúdolók, mesék, bábjátékok, muzsika az évkör kerekében minden szerdán 9.30-tól. Délelőtt az egész kicsiket, várjuk Ungár Virág Andi bàbterapeuta, óvónéni vezetésével

Időpont: szerdánként 9.30-kor

Az Iciri Piciri babáknak, kisgyerekeknek és óvódásoknak egyaránt érdekes, tartalmas és különleges program. A zenés mesés foglalkozások programja 4-6 hetente változik, mivel a kisebb gyerekek örömmel és érdeklődéssel hallgatják meg több alkalommal ugyanazt a mesét, mondókát. Erről és sok kisgyermekes témáról beszélgetünk kedvünkre a játék után egy finom tea, kávé kíséretében.Szeretettel várjuk a régi és új családokat, babákat, gyermekeket és szüleiket! A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni.

A foglalkozás ára:1400 Ft/ alkalom
Tündérkert bérlettel: 5 alkalom 6000 Ft


Folt-Kép-Paca műhely

Időpont: péntekenként 9.30-kor

Vizuális készségfejlesztő kreatív kézműves játékok hétről hétre változatos témákkal 1,5 – 4 éves gyermekek és szüleik számára Marjai Katka iparművész vezetésével. Ismerkedési lehetőség a színekkel, formákkal, anyagokkal, kézműves technikákkal. A könnyed közös alkotás erősíti a kísérő és a gyerek kapcsolatát, miközben a gyerkőcöknek fejlődik finommotorikus készségük, kitartásuk és esztétikai érzékük egyaránt.

Festés, mázolás, folthagyás, tépés, vágás, ragasztás, tapicskolás, fröcskölés, szappanhabolás, homokmandalázás, gyurmázás. Alkotás kézzel-lábbal, ecsettel, szivaccsal, szitával, terményekkel fonallal, textillel. Játékaink során megfigyeljük és felhasználjuk a természet kimeríthetetlen kincsestárát. Fellapozzuk az évkerék kalendáriumot, s az évszakok változásának körforgását figyelve, mesélünk, mondókázunk, dalolunk miközben mesebelit alkotunk! Minden alkalommal egy magunk alkotta kinccsel, és pozitív élményekkel gazdagodva térhetünk haza. A hasznosan töltött idő alatt, amelyből újabb ötleteket merítünk, akár otthon is folytathatjuk a maszatolást. A programhoz folyamatosan csatlakozhattok!

A foglalkozás ára: 1300 Ft/ alkalom

Testvérkedvezménnyel: 1200 Ft/ alkalom
Tündérkert bérlettel: 5 alkalom 5500 Ft