Bemutatkozunk

Lassan 20 éve már, hogy számos közösségben, kisebb és nagyobb közművelődési és oktatási intézményben szervezünk kulturális és művészetoktatási projekteket. Formálunk, alkotunk, teremtünk segítő közösségeket. Építünk, létrehozunk és éltetünk minőségi kulturális, értékközvetítő, hagyományteremtő programokat.

Minden tevékenységünk középpontjában a gyermek és a közösségteremtő, élményekkel teli programok szervezése áll.


Hitvallásunk szerint minden gyermek művész, és minden rendezvény művészeti alkotás.

Ezen gondolatok mentén született meg kiváló munkatársaink összefogásával, a sok-sok esztendő tapasztalatából merítkező közösségi alkotótér létrehozásának gondolata. Majd 2017. március végén Szalma Edit meseillusztrátor kiállításával nyitotta meg kapuit a titkokat rejtő művészeti kulturális és oktatási helyszínünk a Tündérkert Galéria és Közösségi tér.

Közösségi és kulturális színterünk és galériánk remek közlekedési csomópontban, Óbudán a Kolosy térnél található, kisgyermekes családoknak is könnyen megközelíthető

A galéria kicsi művészberek, ahol egész évben, hétről-hétre egyedülálló tematikával, folyamatosan változó mesetárlatokkal, mesés programokkal, játszóházzal, a kiállításokhoz és az évkör ünnepeihez kötődő családi rendezvényekkel, műhelymunkákkal várjuk a családokat babákat, tipegőket, picinkéket, gyerkőcöket és felnőtteket valamint óvodás, iskolás csoportokat.

Állandó klubjainkban, workshopjainkon remek közösségek formálódnak, melyek folyamatosan várják az újonnan csatlakozók apraját és nagyját.

Illa berek, nádak erek,

Tündérkertbe teremjetek!


Szeretettel vár Mindenkit a Tündérkert Galéria Csapata

Beke Kata

ügyvezető, programigazgató

Gaál Judit

gazdasági vezető

Szántó-Külitsné Rácz Mónika

kommunikációs tanácsadó
06303857038