KÉT megújult helyszínen, 8 különböző tematikával, napközis és bentlakásos táborral vár egész nyáron a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központ!

 

Helyszín és időpont:

Óbudán, Csillaghegy zöldövezetében, nagy kerttel, játszóudvarral
1038 Bp., Gyepes u. 32.

Tábor típusai: Napközis Hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig
és Bentlakásos (ott alvós): érkezés hétfőn 10 óráig, távozás szombaton 11 óráig.

– 2021. július 05 – 09.

– 2021. augusztus 02 – 06.

Ajánlott korosztály: 4 – 14 éveseknek
(csoportbontásban az óvodás korosztálynak óvodapedagógus táborvezetővel)

 

Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő e-mailt küldünk) A jelentkezés a foglaló befizetésével válik véglegessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

 

Jelentkezési lap, regisztráció ITT!

 

Fitt Móka SPORTTÁBOR PROGRAM:

Egy teljes hét az egészséges, élménydús testmozgás jegyében! Feledhetetlen kalandok várnak Rád a nyár legmozgalmasabb Tündérkert táborában.
A FittMóka sport és egészséges életmód táborban garantált, hogy a gyerekek testileg, lelkileg feltöltődnek. Táborunk három alappillérre épül: a sportra, az egészséges életmódra és a kreatív mozgáson, csapatjátékokon keresztül a képességek fejlesztésére. Fontos számunkra, hogy a gyerekek a tevékenységek, változatos foglalkozások közben jól szórakozzanak és élvezzék az együtt töltött időt.

A táborozók több csapatsportot is megismerhetnek és kipróbálhatnak, melyek során megtapasztalják a közös győzelem élményét és megtanulnak örülni a másik csapat sikereinek!

Néhány sporttevékenység, melyek a tábor remek adottságai és a táborunk által használt sportpályák miatt megvalósulnak: ismerkedő sportjátékok, Tündérkert Exatlon akadálypályák és olimpiai játéknap. Labdajátékok: röplabda, kosárlabda, foci. A vízi sportok kedvelőivel meglátogatjuk a Csillaghegyi Strandfürdőt. A tollas és a pingpong meccsek minden táborunk kedvenc tevékenysége.

A különböző csapatjátékok, közösségi játékok segítenek a gyerekek egyéni fejlődésében, együttműködésben és a közösségi érékek megtapasztalásában.
Előkerülnek a régi közkedvelt csapatjátékok is: méta, számháború, Adj király katonát…
A játékok során a gyerekek nemcsak a csapatban való együttműködést és összetartást fejleszthetik, hanem a saját maguk testi képességeit is. Étkezéseinkhez együtt készítjük el a friss salátákat és rengeteg gyümölcsöt fogyasztunk. Az együttmozgás, közös tevékenységek és sportolás közben új barátságok kötődnek.
A szabadidőben kikapcsolódásként sporthoz köthető kézműves tevékenységek, sporteszközök készítése és hatalmas társasjáték partik várják a gyerkőcöket.

A bentlakásos táborozóinkat esti vetélkedők, tábortűz közös éneklés, bográcsos főzés, esti kalandtúra és egy folytatásos esti mese várja.

 

Részvételi díj:
Napközis részvételi díj: (étkezéssel, belépőkkel)
40.000 Ft / 5 nap
Napidíj: 9.000 Ft/nap étkezéssel, belépőkkel
Bentlakásos (ott alvós) részvételi díj, csak Csillaghegyen: (étkezéssel, belépőkkel)
55.000 Ft / 5 éjszaka / 6 nap

 

Foglaló: 20.000 Ft fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül, átutalással az alábbi számlaszámra:
Játék-Tár Bt. MagNet Bank: 16200106-61239308
Személyes befizetés a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni.

 

A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a múzeumi és strand belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal.

 

Kedvezmények:
o ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt Tündérkert táborba és jelentkezzetek együtt!) 3000 Ft/fő
o Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
o Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény:
2000 Ft/hét/fő
o Nagycsaládos kedvezmény:
4000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)
a kedvezmények nem vonhatók össze.

 

Bemutatjuk a Tündérkert Közösségi Tér és Tündérbölcső Családi Központ HELYSZÍNEIT:

o Óbuda-Csillaghegyen legszebb zöldövezetében, csodaszép mesebeli környezetben, külső és belső játéktérrel, udvari játékokkal, nagy kerttel, tágas közösségi térrel, világos szobákkal, jól felszerelt konyhával várjuk a 4-14 éves kor közötti gyerkőcöket! A gyermekek életkorának megfelelően családias, kis létszámú csoportokban napközis és bentlakásos (ott alvós) táboraink közül választhatnak a családok. Egész nyáron különleges programokkal fogadjuk a kalandra éhes, alkotni, játszani, sportolni vágyó gyermekeket! Csillaghegyi táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót és 10 fő bentlakásos gyermeket tudunk fogadni.
Cím: 1038 Budapest, Óbuda – Csillaghegy Gyepes u. 32.
Nagyszerű közlekedés: H5-ös hévtől 5 perc séta, a 134-es busztól 100 m.

o A Városmajorban bel-Budán, az I., II. XII. ker. csomópontjában a Széll Kálmán tértől és a Déli pu.- tól 2 percre lévő csendes utcában található az egész évben működő Tündérbölcső Családi Központ. A minden igényt kielégítő harmonikus, csendes, nyugodt, családias, csodaszép mesebeli környezet, otthon hangulatú világos szobák, esztétikus fa berendezés és a minden korosztály számára megtalálható természetes alapanyagú fejlesztő és szerepjátékok, sporteszközök, társasjátékok folyamatos játéklehetőséget biztosítanak a 4-14 éves kor közötti gyerekeknek.
A helyszín közelében több nagyszerű játszótér sok-sok zöldterület, a Millenáris park, számos felfedezésre váró kirándulóhely és a történelmi várnegyed található!
A Városmajorban táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót tudunk fogadni.
Cím:1122 Bp., Hajnóczy József utca 12./22.

 

NAPIREND:
7:30 – 8:00 Reggeli ébresztő (bentlakásos táborozóknak)
08:00 – 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék
08:30 – 09:30 reggeli/tízórai
09:30 – 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.
13:00 -14:00 ebéd
14:00 -14.30 mesés pihenő
14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.
16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)
17:00 – 18:00 igény szerint szabad játék

Bentlakásos táborozóknak:
18:30 – 19:00 vacsora
19:00 – 21:00 esti programok vetélkedők
21:00 fürdés, nyugovóra térés
Pénteken 16:30-tól a hét zárásaként vetítést tartunk kalandos hetünkről, melyre szeretettel várjuk a szülőket is!

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Étkezés:
Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommal
Étkezés, bentlakásos táborozóknak naponta négy alkalommal
Házias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.

A napközis táborokba igény esetén reggeli ügyeletet biztosítunk!

 

További információ:
Beke Kata: +3630/207-8029 tanító, drámatanár, rendezvényszervező

E-mail: gyerekprogramok.taborok@gmail.com
Szeretettel várjuk egész nyáron régi és új táborozóinkat!

 

A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.
A Tündérkert táborvezetői csapata:
Alíz, Ági, Detty, Kata, Zsolt, Zsuzsi és az Ifik!

 

Kedves Szülők!
Az elmúlt évtizedben sikerült egy olyan tábort létrehoznunk a 4-14 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Évről-évre úgy tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. Nagy öröm számunkra, hogy a szülők jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve, korosztályi bontásban gondoskodunk Róluk és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. Különös figyelmet fordítunk a tábor higiénikus és biztonságos környezetére.
„A Tündérkert tábor a családi nyaralást követő második legjobb dolog a nyáron, ami a gyermekével történhet”
A tematikus programok összeállításánál, a választott témaköröknél, arra törekedtünk, hogy a gyermekek tevékenyen, rengeteg tapasztalattal gazdagodva töltsék a szünetet. Bármelyik választott tábor alatt valamennyi műveltségterület helyet kap a kalandokban, így a gyerekekkel az életkoruknak megfelelő szinten, komplex módon, táboroztatásban jártas szakemberekkel művészet és testnevelés szakos pedagógusokkal járjuk körül a témaköröket. Az óvodás korosztály számára óvodapedagógus mindig van a csapatban.
A gyerekek eredendően szoros kapcsolatban állnak a természettel, nagyon jól érzik magukat a szabadban, jóban vannak a sokféle élőlénnyel – figyelgetik a növényeket, a körülöttünk lévő teremtett világot. Célunk, hogy a tábor alatt sokat tartózkodjunk a szabadban, hogy képesek legyenek újra észrevenni azt a sok-sok csodát, ami körülvesz minket! Bízunk benne, hogy játékaink során sikerül a figyelmüket ráirányítani arra, hogy a művészetek új kaput nyitnak a világra, hogy milyen jó a mozgás és a játék és hogy milyen fontos feladatunk óvni, védeni ezt a csodálatos bolygót.

 

 

NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROK, különleges, nyári kalandok
A Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban

Szeretettel várunk Benneteket 2021 nyarán!