NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROK, különleges, nyári kalandok
A Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban

KÉT megújult helyszínen, 8 különböző tematikával, napközis és bentlakásos táborral vár egész nyáron a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központ!
 Helyszínek:
  •  A Városmajorban bel-Budán, az I., II. XII. ker. csomópontjában: 1122 Bp., Hajnóczy József utca 12./22.
  • Óbudán, Csillaghegy zöldövezetében, nagy kerttel, játszóudvarral: 1038 Bp., Gyepes u. 32.
Ajánlott korosztály: 4 – 14 éveseknek
(csoportbontásban az óvodás korosztálynak óvodapedagógus táborvezetővel)
Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő e-mailt küldünk) A jelentkezés a foglaló befizetésével válik véglegessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

 Jelentkezési lap, regisztráció ITT!

Tematikus táboraink:
Bemutatjuk a Tündérkert Közösségi Tér és Tündérbölcső Családi Központ HELYSZÍNEIT:
o Óbuda-Csillaghegyen legszebb zöldövezetében, csodaszép mesebeli környezetben, külső és belső játéktérrel, udvari játékokkal, nagy kerttel, tágas közösségi térrel, világos szobákkal, jól felszerelt konyhával várjuk a 4-14 éves kor közötti gyerkőcöket! A gyermekek életkorának megfelelően családias, kis létszámú csoportokban napközis és bentlakásos (ott alvós) táboraink közül választhatnak a családok. Egész nyáron különleges programokkal fogadjuk a kalandra éhes, alkotni, játszani, sportolni vágyó gyermekeket! Csillaghegyi táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót és 10 fő bentlakásos gyermeket tudunk fogadni.
Cím: 1038 Budapest, Óbuda – Csillaghegy Gyepes u. 32.
Nagyszerű közlekedés: H5-ös hévtől 5 perc séta, a 134-es busztól 100 m.
o A Városmajorban bel-Budán, az I., II. XII. ker. csomópontjában a Széll Kálmán tértől és a Déli pu.- tól 2 percre lévő csendes utcában található az egész évben működő Tündérbölcső Családi Központ. A minden igényt kielégítő harmonikus, csendes, nyugodt, családias, csodaszép mesebeli környezet, otthon hangulatú világos szobák, esztétikus fa berendezés és a minden korosztály számára megtalálható természetes alapanyagú fejlesztő és szerepjátékok, sporteszközök, társasjátékok folyamatos játéklehetőséget biztosítanak a 4-14 éves kor közötti gyerekeknek.
A helyszín közelében több nagyszerű játszótér sok-sok zöldterület, a Millenáris park, számos felfedezésre váró kirándulóhely és a történelmi várnegyed található!
A Városmajorban táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót tudunk fogadni.
Cím:1122 Bp., Hajnóczy József utca 12./22.
🍉 Étkezés:
Étkezés, napköziseknek naponta három alkalommal
Étkezés, bentlakásos táborozóknak naponta négy alkalommal
Házias ételek, tízórai ebéd és uzsonna kézműves csemegékkel és napközben sok gyümölccsel. Igény esetén vegetáriánus étkezést biztosítunk.
További információ:
Beke Kata:  tanító, drámatanár, rendezvényszervező
📞 +3630/207-8029

Szeretettel várjuk egész nyáron régi és új táborozóinkat!

⚙️ A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk.
A Tündérkert táborvezetői csapata:
Alíz, Ági, Detty, Kata, Zsolt, Zsuzsi és az Ifik!
Kedves Szülők!
Az elmúlt évtizedben sikerült egy olyan tábort létrehoznunk a 4-14 éves korosztály számára, amelyre joggal lehetünk büszkék. Évről-évre úgy tapasztaltuk, hogy a tábor végén a gyerekek legszívesebben már másnap visszajöttek volna. Nagy öröm számunkra, hogy a szülők jó érzéssel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy jó kezekben vannak: a korosztályi sajátosságokat figyelembe véve, korosztályi bontásban gondoskodunk Róluk és alakítjuk ki számukra a programokat. Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő táboros csemete is. Különös figyelmet fordítunk a tábor higiénikus és biztonságos környezetére.
„A Tündérkert tábor a családi nyaralást követő második legjobb dolog a nyáron, ami a gyermekével történhet”
A tematikus programok összeállításánál, a választott témaköröknél, arra törekedtünk, hogy a gyermekek tevékenyen, rengeteg tapasztalattal gazdagodva töltsék a szünetet. Bármelyik választott tábor alatt valamennyi műveltségterület helyet kap a kalandokban, így a gyerekekkel az életkoruknak megfelelő szinten, komplex módon, táboroztatásban jártas szakemberekkel művészet és testnevelés szakos pedagógusokkal járjuk körül a témaköröket. Az óvodás korosztály számára óvodapedagógus mindig van a csapatban.
A gyerekek eredendően szoros kapcsolatban állnak a természettel, nagyon jól érzik magukat a szabadban, jóban vannak a sokféle élőlénnyel – figyelgetik a növényeket, a körülöttünk lévő teremtett világot. Célunk, hogy a tábor alatt sokat tartózkodjunk a szabadban, hogy képesek legyenek újra észrevenni azt a sok-sok csodát, ami körülvesz minket! Bízunk benne, hogy játékaink során sikerül a figyelmüket ráirányítani arra, hogy a művészetek új kaput nyitnak a világra, hogy milyen jó a mozgás és a játék és hogy milyen fontos feladatunk óvni, védeni ezt a csodálatos bolygót.

NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROK, különleges, nyári kalandok
A Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban

Szeretettel várunk Benneteket 2021 nyarán!

JELENTKEZÉS

[/column]