Mi vár Rád a Tündérkertben?

A Tündérkert Galériában folyamatosan változó kiállítások, mesés programok, játszóházak, gyermekeknek és felnőtteknek szóló alkotóműhelyek, workshopok, tanfolyamok, továbbképzések és családi rendezvények várja az érdeklődőket. Születésnapi, névnapi zsúrszolgálatunk rengeteg választható tematikával, különleges kézműves játszóházzal, és meglepetés programmal várja a családokat. Muzsikás, mesés, komplex művészeti foglalkozásainkra óvodás csoportok és iskolák jelentkezését is várjuk. Ezeket a programokat örömmel visszük az intézmények által szervezett rendezvényekre is.

Tündérboltunkban iparművészek, kézművesek egyedi ajándékait, design és lakásdekorációs tárgyakat, gyermekjátékokat, gyerekkönyveket és kortárs grafikusok, illusztrátorok számozott grafikáit is megtaláljátok. a Tündérbolt kínálata hamarosan kézműves ínyencségeket kínáló spejzzel is gazdagodik.


Program kalendárium

Hétfőtől szombatig minden nap nyitva tart a Tündérkert babákat, mamákat és óvodás gyermekeket váró játszóházas kuckója. A játszókuckóban babaház, babakonyha, építő, fejlesztő konstrukciós és társasjátékok, szerepjátékok várják a legkisebbeket.

Hétvégén délelőttönként családi muzsikáló TündérTérrel, bábszínházzal, koncertekkel és kézműves programokkal várjuk az érdeklődőket. A Tündértér programsorozat az egész családnak nyújt egyaránt igényes szórakozást, kellemes kikapcsolódást minden hétvégén és Jeles ünnepeinken. Interaktív programsorozat, ahol a mese és muzsika szárnyán színházak, bábszínházak, interaktív mesekoncertek, a gyermek(b)irodalmi játszótér és a természet varázslatos világába barangolunk… A programok hétről hétre élményszerűen varázsolják elénk a páratlan mese és zenekincsünk világát.

Hétköznap az aktuális kiállításokhoz kapcsolódó programokat, valamit más izgalmas témájú workshopokat szervezünk. Délelőtti tematikus programjaink heti rendszerességgel izgalmas és minőségi közös időtöltést biztosítanak a legkisebbek babák, tipegők és szüleik számára.

Délutánonként örömmel látjuk az óvódástól a felnőttekig minden korosztály képviselőit csoportfoglalkozásainkon és workshopjainkon. Mindezek mellett felnőttek számára tanfolyamokat, továbbképzéseket, irodalmi esteket, beszélgető köröket, könyvbemutatókat, néprajzi és képzőművészeti műhelyeket, valamint önismereti programokat, előadásokat szervezünk.

Felnőtteknek szóló programjainkra nyugodtan érkezhetnek gyermekkel az érdeklődők, mert a Tündérkert játszókuckójában pedagógus kollégáink örömmel segítenek a babák foglalkoztatásában, és a gyermekek felügyeletében.

A Tündérkert szomszédságában működő Tündérboltban neves meseillusztrátorok eredeti alkotásai és számozott grafikái, kézműves és iparművészeti portékák, lakásdekorációs design kiegészítők, ékszerek, mesekönyvek és ínyencségek várják új gazdáikat.

Köszönjük, ha a foglalkozásokra előre bejelentkeztek Facebook üzenetben, vagy az adott eseménynél, ezzel is segítve a szervezői munkánkat.

Tündérkert klubkártyával 10% kedvezményt biztosítunk minden családi programra.


Programok