VintageDekor szakkör

Időpont: keddenként 15.30-kor (1 foglalkozás 120 perces)

Vintagedekor szakkört indít Csiszér Edina vezetésével a Mauve design & workshop felső tagozatos gyerekek számára. Az alkalmanként 2 órásfoglalkozásokon vintage stílusban készülnek majd a dekorációk, ajándéktárgyak. Olyan érdekes technikákkal is ismerkedhetnek meg a gyerekek, mint az antikolással, pácolással, vagy a repesztéssel.

A résztvevők foglalkoznak egyebek mellett gipsszel, papírral, termésekkel. A sokféle textúrájú és színű anyagokból létrehozott alkotások során finomodik a gyerekek ízlésvilága, kompozíciós képességük, és mindemellett egy környezetükre figyelmesen és érdeklődve tekintő gyermekekké válhatnak. Jelentkezni év közben is bármikor lehet!

Részvételi díj, anyaghasználattal: 14.000 Ft/hó

Jelentkezni a “jelentkezési lap” kitöltésével lehet, illetve a részvételi díj kívánt hónap elsejéig történő befizetésével. Jelentkezési lap:https://goo.gl/9UHKhq

A Mauve Design & workshop megálmodója, Csiszér Edina alkalmi műhelyfoglalkozásokat is tart hétvégente a Tündérkertben, amelyekre a család szinte minden korosztályának képviselőit örömmel látjuk. Egy ilyen foglalkozást követően a gyerekek egyedi, vintage stílusban készült, falra akasztható órarenddel várhatták a szeptemberi iskolakezdést.

Az aktuális programjainkat, alkalmi, hétvégi műhelyfoglalkozásainkat keresd a hírek, vagy az események rovatban.

https://www.facebook.com/pg/viragdiszek/