Virágkötészeti műhely

Időpont: kéthetente csütörtökönként 10.00 órakor és 17.00 órakor

Egyedülálló és hiánypótló 8 alkalmas virágkötészeti foglalkozás-sorozatot tart Wagner Ildikó, a Virágdíszek megálmodója.A 2 órás programra akkor is bátran jöhetsz, ha úgy érzed nincs kézügyességed, és akkor is szeretettel várunk, ha az alkotás örömének szeretnéd átadni magad. Ha eddig nem mertél alkotni, most bátran megteheted, és nemcsak megtanulod a virágkötészet technikáit lakásdekorációs célra felhasználni, de alkalomról-alkalomra csodás, az évszaknak megfelelő dekorációt viheted haza és sikerélményben lesz részed.

A kéthetente ismétlődő foglalkozás- sorozat alatt közelebb kerülsz önmagadhoz és mire a végére érsz, ismerni fogod a legújabb virágkötészeti trendeket. Tudni fogod, hogyan rendezz mutatós csokorba egy köteg virágot, megismered a vázatartósság trükkjeit, megtudod termésekből, virágokból hogyan tűzzél szezonális asztaldíszt, hogyan készíts ajtódíszt. Elsajátítod a koszorúkötés technikáját, elkészíted adventi koszorúdat, egy élővirágos karácsonyi asztaldíszt is hazaviszel, és az ünnepek után megtanulhatod saját floráriumod összeállítását, és egy különleges kokedamát is elkészítesz. Egy időben, egy helyen minden eszköz és anyag és támogatás a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy kipróbáld magad, vagy éppen régen dédelgetett tervedet megvalósítsd, és magad készíthesd el virágos dekorációidat.

A műhelyhez alkalmanként is csatlakozhattok, mivel minden alkalomnak már a témája. Amennyiben valaki több alkalomra is jelentkezik, úgy kedvezményt biztosítunk.

Részvételi díj: 1 alkalom díja: 6.900 Ft (Az alkalmi jelentkezés 3.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé.)

Jelentkezés személyesen, vagy elektronikusan a Tündérkerten keresztül, vagy Ildikónál az info@viragdiszek.com címen.

https://www.facebook.com/pg/viragdiszek/

Wagner Ildikó alkalmi műhelyfoglalkozásokat is tart a Tündérkertben, amelyekre a család szinte minden korosztályának képviselőit örömmel látjuk. Akik ellátogattak az egyik őszi alkalomra, beültetett balkonládával várhatták az őszt. A kellékekről a Virágdíszek gondoskodott és a takarítással sem kellett otthon bajlódni, elegendő volt a lakásból egy forró tea mellől kinézve mindössze a feldíszített balkonban gyönyörködni.